De härliga höstdagarna som är kvar måste tas till vara. Därför åkte vi ut till sommarhuset efter jobbet Anders och jag. Vi eldade i öppna spisen och mumsade i oss ett kilo räkor till denna underbara utsikt.

På lördagen vaknade vi till strålande sol och dagen var som gjord för en tur med kajaken. Vi är 4 damer som skaffat oss kajak på Strömskär. Vi har skapat en grupp på facebook och varje helg när vädret är fint så hör vi av oss till varandra och kollar om det är ågon som vill hänga med ut på en tur med kajaken. Då lördagen bjöd på strålande sol och fjärden var helt stilla samlades vi alla 4 vid Tallskärs sydliga udde. Vi paddlade rakt söderut förbi Högholmen och Högholmsskär. Vid Högholmsskär såg vi 2 stora Havsörnar. Vi tog oss vidare ner mot Rundskär  och vek av in i Svinholmssundet. Vi tog en paus vid Eskilstuna Båtklubb vid Sävholmen, vi lade kanoterna jämte varandra och åt vår medtagna matsäck och bara njöt av den vackra höstdagen.

Vägen tillbaka gick längs med Ridön och vi paddlade upp till Flaten rundade paddlade norr om Tallskär och sedan var vi hemma efter 2 timmars härlig paddling i den härliga höstdagen.

Ett vrak som måste undersökas.

Anders var duktig och klippte gräset medan jag roade mig med min nya leksak.
Idag blir det en promenad ut i svampskogen med Hanna som kommit hem och hälsar på några dagar.

Kajak
Facebook
LinkedIn
Instagram