Årets statistik för sommarhuset.

Öppning 8 april.

20/27 helger

6 dagar ö-pendling till jobbet

20/35 dagar av semestern

stängning ?

Det finns för och nackdelar med att ha sommarhuset 30 minuter bort, ovanstående data visar på de positiva sakerna. Vi utnyttjar ju vårt sommarhus till max. I år har det blåst västan och då ligger vårt sommarhus som i en liten kuvös så även om det varit ca 21-23 grader så känns det mycket varmare på vår läsida. Vädret i Västmanland har varit bättre än i resten av landet, väldigt torrt det regnade inte många droppar i juli och augusti gräsmattorna var helt bruna. Så jag klagar inte på denna sommar som jag upplevt som en av de bättre. Här kommer lite bilder från varje månad

April, alltid lika spännande att komma ut efter islossningen.

Maj, underbara Maj då var vi ute varje helg.

Juni med midsommar

Juli semestertider

Augusti, surströmming, kräftor och styrelsefest.

September

Och nu är det oktober och kanske blir det 2 helger till i sommarhuset innan vi stänger för säsongen. Föregående säsonger har jag tyckt att det varit skönt att stänga igen men inte i år. Det kan bero på att vi inte haft så mycket projekt på gång i år, vi har bara varit och det är ju så härligt och avkopplande. Nästa år firar vi 10 år med sommarhuset, tiden går fort när man har roligt.

Sammanfattning av stugsäsongen 2017
Facebook
LinkedIn
Instagram