Hösten är min favoritårstid, när man kan börja elda i öppna spisen, tända ljus och luften blir sådär hög och frisk. Och när man får sådana här dagar med värme och sol ja då kan det inte bli så mycket bättre.

Vi har börjat plocka in utemöbler, tagit in bojen, flyttat bryggan till vinterförvaringen vid solbryggan. Här håller Anders på med nedmonteringen av rampen till ribben som har fått flytta in i garaget hemma i stan.

Lobelian blommar fint.

Bladen till de kommande stockrosorna är frodiga och fina.

Signaturbilden

Två fina Mälar 25:or glider majestätiskt förbi ute i sundet.

Än har vi inte stängt stugan vi hoppas på några helger till.

 

Älska hösten

2 reaktion på “Älska hösten

    • 2017-11-25 kl. 14:36
      Permalänk

      You are welcome Curtis.

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram