Är så himla nöjd med mina nya bågar. Det var ju ett tag sedan jag bytte glasögon och nu var det dags. Denna gång valde jag Specsaver som hade mycket bättre priser än de traditionella glasögonbutikerna, särskilt för mig som måste ha progressiva glas. Och så fick jag ett par glasögon på köpet och jag valde ett par solglasögon som också är progressiva. Och så fick jag glasögonen dagen innan vi åkte iväg till Kap Verde och solglasögonen satt på näsan nästan jämt på soliga Sal. Så här ser mina glasögon ut i närbild.

Tur att man har tid hos frisören i veckan, mitt hår blev lite blekt under semestern.

Jag håller på att packa ur resväskorna och lägger i tvättmaskinen. Viktigt att tänka på när man varit utomlands att inte ta upp resväskorna i sovrummet, vägglössen frodas i Sverige och är inte lätta att bli av med.

Båda ungdomarna är hemma i helgen så vi skall mysa med dem idag och imorgon och så blir det långpromenad med Molly. Molly har varit på pensionat och tycker det är skönt att vara hemma, Ola och Hanna var och hämtade henne igår och hon blir så glad när vi kommer hem.

Nya bågar
Facebook
LinkedIn
Instagram