Den här veckan har jag och Molly varit ensamma hemma, Anders åkte till Indien på söndagen. Det blir lite tomt här hemma nu när barnen har flyttat hemmifrån. Jag har haft Italienska kollegor på besök på jobbet hela veckan så det har varit mer än intensivt, så den här helgen är verkligen välkommen.
Imorgon kommer lite vänner över på julbord. Jag tänkte förbereda mig i god tid och för en gång skull har jag faktiskt gjort just det.

På tisdag handlade jag sill, ansjovis, saltgurka, rödbetor, ägg, kaviar, äpplen…. Igår gjorde jag sillsallad, senap och cheescake med pepparkaka. Idag handlade jag resten och bakade bröd, satte ihop en jansons frestelse som får stå och gotta sig för att imorgon åka in i ugnen. Jag har också dukat, letade inspiration på nätet..

Röda äpplen och grankvistar är fint och juligt

Mässing är också juligt.

Det blev så här äpplen, ljusslinga, mina änglar , tomtar, toarpskrona och grankvistar.

Glasen är Hadelands Tangen från Norge.
Tallrikar från Rosental, Classic.
Silverbestick Rosen

Nu blir det Idol i ett hus med doften av nybakt bröd.

Minijulbord
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram