Jag är så nöjd med mina snygga lurar Plattan från Urbanears.

Urbanears har verkligen lyckats med att göra moderiktiga hörlurar som dessutom låter bra, med tanke på den rimliga prislappen. Deras mest framgångsrika modell Plattan ser man mer och mer av. Den kom sedan som en trådlös modell, Plattan ADV Wireless, som sedan följdes av den uppdaterade sladdförsedda Plattan 2. Och nu kommer som väntat den trådfria modellen Plattan 2 Bluetooth. Naturligtvis i fem distinkta färger. Den gröna är snyggast men den grå skulle jag också kunna välja.

Hanna lånade lurarna förra gången hon var hemma och de blev liggande i hennes rum. Varje gång jag går förbi så ser det så snyggt ut med det gröna mot det vita, nästan stylat. Jag var tvungen att fota.

 

Detta inlägg har jag gjort på Mobilen på väg till Örebro för att fira Hanna på hennes 20 årsdag.

 

Vilka lurar är bäst
Märkt på:        
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram