Imorgon börjar Anders jobba igen efter 3 veckors semester, jag har en vecka till.
Våran semester började på bästa tänkbara sätt med höbärgning hos bästa kompisarna, vad är mer sommar än det liksom. Sedan tillbringade vi 6 dagar vid sommarhuset med färdigställande av min pergola, haft ö-grannar på middag och små utflykter med båten på Mälaren. Vi har haft många kvällar som den här…, denna sommaren alltså.

Sedan stack vi iväg på vår lilla Roadtrip till våra föräldrar i 5 dagar. Anders mamma följde med oss hem och vi återvände till sommarhuset. Vi besökte Anders kusin i Bergslagen hade bästa ö-grannarna på räkfrossa och så åkte vi en sväng till Uppland och besökte Vallonbruken och övernattade på Lövstadbruk. Igår besökte Hanna och jag alla loppisar i Västerås och köpte lite smått och gott till Hannas nya lägenhet som hon skall flytta in i i början av September. Jag hittade assietter till mina blå tallrikar som jag köpte i Österbybruk, se här. Sedan var vi ute och åt på Kajplats 9 med ungdomarna som är hemma över helgen. Kajplats 9 är helt underbart på sommaren med sin härliga terass vid kajen och härliga skaldjursrätter. Sedan cyklade vi utmed vattnet bort till Steam Hotell och drack några drinkar på deras uteterrass, härligt att få hänga med ungdomarna i denna härliga sommarkväll.

Så en sammafattning av denna semester får nog bli varmt, torrt och många bad.

Och vad skall jag hitta på under min sista semestervecka? Det verkar ju som om veckan som kommer skall bli ännu varmare så jag får se om jag orkar genomföra några projekt jag har ute vid sommarhuset. Om jag varvar projekten med lite bad från bryggan skall det nog gå.
Ett projekt bli att anlägga en blomsterlåda för en lavendelhäck vid mitt nya trädäck och så har jag lite små syprojekt på gång också.

 

Sammanfattning av semestern så långt
Märkt på:                

En reaktion på “Sammanfattning av semestern så långt

  • 2018-07-22 kl. 20:11
    Permalänk

    Du har alltid så fina bilder!

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram