Vi var bjudna på 50 årskalas i Lördags, på fredag kväll kollade jag inbjudan i lite mer detalj för att se vad det stod om presenter till födelsedagsbarnet. Då upptäckte jag att klädsen skulle vara på temat 1968. När jag googlade runt på internet så så jag två tydliga trender för modet 1968, Hippie eller Kennedy. Jag gick på Kennedy linjen och på lördag förmiddag var vi ute och shoppade lite 60-tals outfit.

Jag hade en kjol och skor så jag shoppade ett par knästrumpor, solglasögon, scarf, halsband och en tröja.

Min stylist för kvällen var mer Kennedy lik än vad jag var.

Vi matchade varandra fint med de  senapsgula tröjorna, vi fick många komplimanger under kvällen för vår outfit.

 

Och festen ja den var härlig, i en nybyggd maskinhall med scen och bästa trubaduren som fick upp stämmningen på topp. Idag är man lite trött….

Tack Micke för en toppenkväll.

Följ mig
När temat är 1968 på 50-årskalaset
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *