Och drömma mig bort gör jag genom att surfa in på Sommarnöjen.se och välja ut ett sommarhus som jag drömmer om att få bygga i framtiden.

Sommar 60 är ett rymligt hus för familjen som behöver plats för samvaro och matlagning, föräldrasovrum och barnsovrum.

I modernt utförande har Sommar 60 diskreta former som passar in i all slags natur. Låglutande tak och stora glasytor med skjutglaspartier ger ett stilrent intryck.

Välj mellan fyra olika planlösningar – Hav som vänder långsidan mot utsikten, Sjö som orienterar gaveln mot utsikten, mångsidiga förskjutna Äng och långsträckta Berg. Hav är min favorit.

Här drömde jag mig också bort.

 

Den här färgen skulle jag välja.

 

Sommarnöjen bygger Sommar inomhus, med badrum, kök och inbyggd förvaring. Sedan de färdiga modulerna till tomten, lyfter dem på plats med en kran och sätter ihop dem. Man väljer själv om man skall göra markarbetena själv eller anlita Sommarnöjen för hela processen. Undrar hur mycket extra de tar för att transportera hela härligheten på en Ö?

Huskollektionen är utvecklad i samarbete med Arrhov Frick Arkitektkontor.

Valfriheten är stor, Sommarnöjen kan  anpassa storlek, fönster och funktioner så att huset passar perfekt till din tomt och dina önskemål. Genom att välja fasadbehandling, takmaterial och interiör ger du sedan huset en egen karaktär.

Skönt att få drömma sig bort från bekymmer ibland.

Följ mig
Idag behöver jag drömma mig bort från vardagen en stund
Taggar:     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *