Tänk att både matresterna och resterna av juldekorationen nästan smakar/ser bättre ut än originalet på julafton. Kan det vara så att man har lite mycket under julafton så att man inte hinner njuta av härligheten. Men idag kan jag. Helt tyst i huset fast klockan snart är tolv, Anders har åkt för att hämta Svärmor som skall vara här några dagar och ungdomarna tar igen sig, igår var ju den stora utegångsdagen då alla går ut här i Västerås. Och för Ola och Hanna blev det inte många timmars sömn inatt.
Så jag strosar runt och njuter av julens rester, lite mer bilder från min juldukning som jag är så nöjd med i år. Fast jag var tvungen att byta ut hyazinterna mot julrosor i sista stunden, Ola är lite allergisk mot den starka hyazintdoften. Jag köpte små julrosor som jag satte i våra mässingsmortlar blev så fint.

Mässingstakarna glimmar så fint efter julaftonens putsning.

Jag tror faktiskt att detta är den juldukningen jag är mest nöjd med ever, jag blir så glad när jag går förbi bordet och det är väl ett säkert tecken.

Ett fint kakfat hittade jag precis  innan jul på H&M Home  finns här.
Tyckte om mönstret det passar så bra in med min retrostil.

Och inspirationen till gottebordet fick jag av en av mina favoritbloggar Weronicas LivingByW.

 

 

Nu tänkte jag ta mig en tur ner på stan och byta några julklappar och handla lite mat till ikväll , jag tror det blir någon form av kyckling.
Måste nog väcka Hanna, hon ville visst följa med.

Annandagen njuter man av julresterna
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram