Dagen startade lite dåligt med att ingen av uppdateringarna av mjukvaran som vi lämnat in för test fungerade, 4/5 failed…..
Men så efter lite felsökning via skype, tågen står i Derby, så blev resultatet 4/5 passed jippy. Och så hann jag med att rensa bort några surdegar på jobblistan och det är alltid bra.
Men sedan när kom hem så gick målningen av vitrinluckorna skit. Jag försökte maskera glaset men färgen kröp under tejpen, skit, skit. Jag får använda ett rakblad för att få bort det värsta.
Och så tror jag att jag skall köpa en ny pensel innan jag målar nästa lager…. Jag får tänka ut ett annat sätt att maskera, tejp fungerar iallafall INTE.
Så för att pigga upp mig visar jag lite bilder på en ny växt som har flyttat in.

Lampan Bestlite BL10 finns här.
Rottingspegel från Indiska finns inte men de har en liknande här.

Krukan från Svenskt Tenn fick jag i julklapp, färgen Ärggrön av Erika Pekkari.
Växten som jag inte vet namnet på köpte jag på blomsterlandet , jag tycker att den passar perfekt i krukan.

Bordet ropade jag in på Effecta, Västerås Auktionskammare, för 3 år sedan.
Faktiskt ropade jag in en sak förra veckan som jag skall hämta på fredag. Och idag lägger Effecta upp alla objekt för veckans auktion på hemsidan. Jag brukar alltid kika in på onsdagen för att se om det finns något spännande. Just nu är jag ute efter något slags skrivbord som jag vill ha i Olas sovrum.  Och så är porslin och glas alltid intressant.

Idag tränade jag på lunchen, skönt att komma igång igen efter den efterhängsna förkylningen.
Jag körde 25 minuter cross-trainer, 15 minuter styrketräning, 10 minuter stretching.
Sedan är jag ju alltid ute och går med Molly det brukar bli 2-3 turer varje dag mellan 15-20 minuter och även om det inte går så fort så kommer man ut i ur och skur och det är alltid bra att röra på sig.
Att ha hund är bra för välbefinnandet.

Köpa lite grönt och njuta av sina julklappar
Märkt på:            
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram