Det är inte Grand Hotel det är bättre. En häftig plats i harmoni med naturen och havet, ingen lyx eller helt tip top men en unik utsikt och så nära vattnet du kan komma. En plats för dig som vill bo på en fantatisk och unik plats  och inte förväntar dig lyx som rinnande vatten och spolande toaletter, inomhus dusch eller färskt vatten från kranen. Du får bräckt vatten i kranen, toaletten är en så kallad torrtoalett och duschen är utomhus men med varmt vatten.

 

 

Sjöstugan är en arkitektritad och prisbelönt litet hus med fantastisk sjöutsikt placerad i princip i vattnet på en liten udde på en ö i Saxarfjärden. Du får en fantastisk utsikt tack vare fönster och terrassdörrar runt om huset. Planlösningen är i spiralform med två plan förskjutna i höjd och sidled. Eget avskilt däck med trappa ner i havet på sjösidan samt ett skyddat däck på entrésidan, båda med kvällssol under sommarhalvåret. Här finns litet kök med ugn, keramikhäll, kyl och frys samt micro.
Huset har 4 sängplatser och passar en liten familj på 4.

 

Man tar sig till huset med hjälp av båt. Det finns en kajak och några fiskeredskap att låna.

 

Låter som ett härligt ställe att tillbringa en vecka eller två i sommar.

 

Följ mig
Kolla in detta häftiga Airbnb
Märkt på: