När Hanna flyttade hem för att göra sin 15 veckors praktik för sin Psykologutbildning så flyttade hon ur sin lägenhet för att spara lite pengar. Och att flytta från en 30 kvm lägenhet till sin Studio här hemma i Villa Ormberget det var inte så lätt. Så här har det sett ut i 3 veckor.

Lite rörigt kan man säga

Nu hade jag lite tid över och ork så jag satte igång att röja. Och efter 2 timmar tillsammans med Billgren och Woods inredningspodd så såg det ut så här.

Nu tar jag en paus innan jag börjar med röjning del 2, sortera kläder som skall till myrorna, sortera undan ytterkläder och sortera in kläder i garderoben i gästrummet som får fungera som Hanna walk in closet.

Och efter röjning part 2 skall det dammtorkas, för att röja bland kläder genererar mycket damm.
Efter frukost idag gick vi en härlig promenad utmed Mälaren i det fina
vädret så nu hettar det i kinderna.
Igår köpte jag några tete a tete och några blåa penseer, jag vet att det är för tidigt men jag kunde inte hålla mig. Jag har planterat dem och de skall ut på trappen som är under tak så det blir inte alltför kallt för dem där.

Röja lite i studion
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram