Att njuta av en skogspromenad går ju bra i Coronatider. Vårat favoritställe när det kommer till skogspromenader, Asköviken utanför Västerås, var fullknökad med bilar på parkeringen idag. Det verkar som om fler är ute och rör sig i naturen nu, kanske folk byter ut gymmet mot skogen istället.
Vi packade kaffe, te och ett paket Ballerina i ryggsäcken och drog på oss vandringskängorna och friluftsbyxorna, både Anders och Hanna fick ett par i födelsedagspresent.

Jobbar på påskbrännan med “Svart i en fart”.

Älskar vårt 55-250mm objektiv, används för utebilder då det inte är särskilt ljuskänsligt men det blir fint djup i bilderna.

Och när vi satt och fikade i solen vid stigen gick så mycket trevliga människor förbi som tog sig en prat där i solen, perfekt sätt att umgås så här i pandemitider, på säkert avstånd utomhus. Och nu känner jag att det bränner det sådär skönt i ansiktet fast jag inte använde någon “Svart i en fart”. Nu skall jag handla sushi-tillbehör, för i kväll skall vi äta hemmagjord Sushi, mums.

En promenad i skogen.
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram