Min föräldrars våning har den gudomligaste utsikten, med en sådan utsikt behövs nästan inga tavlor, för genom fönster som går från golv till tak har man utsikt över sjön och skogen och jättefina solnedgångar.
Fönstren är som en enda gigantisk tavla som ändrar sig efter årstiderna och är lika vacker, sommar, höst vinter och vår.

Förutom det stora vardagsrummet som har en utgång till en stor takterrass och övergång i ett stort kök med en stor matplats så finns ett stort badrum, en gästtoalett 3 sovrum och en stor hall. Våningen är på 130 kvadrat och till det finns det gym och spa i källaren samt rum som man kan boka till gäster som stannar över natten.

Det vackra skåpet är arvegods från min Farmor.

Den stora takterrassen är indelad i ett inglasat uterum och en uteplats och här levs sommarliv från mars till oktober.

Har tillbringat några dagar med mina föräldrar och min lillasyster så skönt att få rå om varandra ibland.

Våning med utsikt
Märkt på:            

En reaktion på “Våning med utsikt

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram