Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Lindex har rea på jeans så jag passade på att klicka hem ett par ursköna mom-jeans, ni vet sådana där man hade på 80-talet som gick upp riktigt högt i midjan, har lite kortare benlängd, mer vidd kring lår och stuss. Skillnaden mellan ett par mom-jeans och ett par boyfriend-jeans är att som sagt att midjan går lite högre upp och landar någonstans i närheten av midjan, att rumpan är päronformad istället för platt och att längden på byxorna slutar ungefär på mitten av vaden istället för under den .

Det här är alltså inga “skinny” jeans som ska sitta supertight i midjan eller benen. Gå hellre upp en storlek så att de till exempel inte sitter åt för mycket i midjan. Detta skapar bara en ännu snyggare look plus att du undviker andningssvårigheter.

Så här ser jag ut när jag jobbar hemifrån. Den randiga tröjan är från Lindex jag har två av dem och jag har bott i dom nästan hela sommaren. Mina bruna Birkenstock som jag också har på mig nästan jämt, så sköna.

Jeansen heter Nea och du hittar dem här.

Nu är jag installerad i sommarhuset och man kan väl säga att jag hade lite flyt när jag tog båten över Strömmingssundet. Anders skjutsade mig ut till båtbryggan efter att vi varit och tittat på en kajak som han skall köpa, så nästa sommar blir det mycket kajaking, yippe. Men nåväl himlen var mörk och regnet öste ner, vi kom fram till båtbryggan, regnet öste ner, vi satt i bilen och väntade, regnet öste ned. Det slutade att störtregna, jag gick ut i duggregnet och körde fram båten till lastbryggan, det slutade regna helt. Vi packade (stuvade) i båten jag körde över sundet, jag lastade grejorna från båten till skottkärran och hann precis få in packningen innan det började ösa ner igen, vilken tur!

Följ mig
Uppdaterat garderoben med ett par jeans
Märkt på:            

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *