Jag fick nya joggingskor i julklapp ett par Hoka som jag önskat mig men det visade sig att de var försmala för mina fötter. Jag köper ofta joggingskor som är snygga och Hokas modeller är verkligen ursnygga, så jag blev lite besviken när jag inte kunde ha skorna. Så då började jag kika efter nya skor och föll för ett par Nike Air Zoom Pegasus 37 i smutsrosa. Idag kom de och de är verkligen helt ljuvliga. Jag vet inte om jag kommer att våga använda dem utomhus de kan ju bli smutsiga…

Och smutsrosa är ju verkligen en så himla fin färg.
Toppen klickade jag hem från Ellos se här.
Och fleecetröja  från Lo W McKinley bor jag i när jag jobbar på hemmakontoret.

Snygga eller hur, jag hade dem på min PW idag, suuuupersköna.

Nike Air Zoom Pegasus 37 har en helt ny dämpningsenhet i framfoten och skum för maximal respons. Och det känns verkligen särskilt på hårt underlag som asfalt. Nike React-skum i mellansulan är lätt, studsigt och slitstarkt. Mer skum ger bättre dämpning utan att vara i vägen. Skon har ett band över mellanfoten anpassas efter min fots storlek och gör att skon sitter bekvämt och säkert i varje steg. Pegasus 37 är särskilt anpassad för oss kvinnor , med en PSI (tryckenhet i bar) som ger precis rätt dämpning under löprundan.

Tänk att man kan glädja sig så för ett par nya joggingskor, jag tror jag kommer att använda dem även till vardags tänk dem till ett par snygga jeans…. Men hallå var tog våren vägen idag var det typ vinter igen, jag var tvunget att dra på ett par överdragsbyxor över tightsen, vantar och mössa åkte fram ur byrålådan. Och jag som hade hoppats på att Mälaren skulle skölja tidigt så vi skulle få i båten innan påsk, men det är inte försent än.

Följ mig
Snyggaste löpskon?
Märkt på: