Nu sitter vi bänkade framför TV:n och tittar på Vasaloppet. Sedan blir det en promenad i det vackra men blåsiga vädret. Vi tänkte gå ner till Lögarängen och titta på bilen som några killar hade kört ut på isen med bil igår, det var tydligen ingen bra ide, oväntat.
När jag klädde om köksstolarna, se här, så blev det tyg över och jag hintade om att jag skulle klä om en lampskärm. Och tro mig jag har försökt men jag tog mig verkligen vatten över huvudet och gav upp till slut. Istället blev det ett kuddfodral till soffan i vardagsrummet.

Det finns lite tyg kvar så jag tror det blir ytterliggare en kudde med detta fina tyg i vardagsrumsoffan.

Jag lovade ju en före- och efter-bild på soffbordet men ni får vänta lite till, glömde och ta en efterbild….
Det blev inte riktigt lika bra som jag tänkt mig. Men ni ser kanske att bordet blev mycket ljusare och fläckarna lite mindre framträdande så någon nytta gjorde såpningen ändå. Nu tar vi tag i söndagen.

Vasaloppssöndag och nytt kuddfodral
Märkt på:        
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram