Är inte hösten renoveringens årstid? Plötsligt vill man skaffa frisyr, prova en ny färg på läpparna, inventera garderoben och göra om och göra rätt. På tal om garderoben hände något otroligt igår – efter att ha hållt utkik i över ett år hittade jag ett par Levis Ribcage i ankle längd med min storlek. Jeansen är nytolkning av den klassiska 501:an men med en högre midja. Resultatet? En byxa som både är bekväm, ger en smickrande siluett och har en perfekt vintage vibe. Så perfekt passform, med den höga midjan, raka benet och perfekta bakfickorna. Här med en top från Vera och ett par Birkenstock. Och håret, det skall klippas och färgas på fredag, jag hoppade över en klippning i Juli. Jag brukar annars klippa mig var 5:e vecka men nu är det 10 veckor och det är allt för länge.

Och det bästa? Knappgylf. Så mycket snyggare än dragkedja. Modellen verkar ha varit poulär länge för mina storlekar har alltid varit slut överallt . Blir omedelbart att prova några fler tvättar och ben i samma modell. Har ni provat dem med? Här har jag stylat jeansen med min lounge wear tröja och mina Steve Maden sneakers.

Jag äger ju ganska många jeans, sist jag räknade var det 14 stycken men jag bär bara en handfull av dem till vardags. Nu kommer Ribcage att ligga överst som största favoriten. Eftersom modellen är byggd med en smal passform genom höften som ger en smickrande siluett och förlänger benen. Och bästa av allt? Strålkastarljuset riktas mot midjan som är den högsta i Levi’s® historia. Det finns något nästan skräddarsytt med dem, som en monterad byxa, gjord i denim.
Med en vit skjorta och ett par loafers är man uppklädd och redo för jobbet.

Ribcage äntligen hittade jag ett par i min storlek
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram