Sanna på Klipphörnan, 3 minuter hemifrån med cykel, som jag gått de senaste 4 åren är en klippa, hon kan verkligen klippa lockigt hår. Min frisyr som nog kallas en page räknas nog till en kort frisyr. Korta frisyrer har blivit lite populära igen många klipper av sina längder till förmån för kortare barr. Kort hår är enkelt att styla, tvätta och underhålla . Jag har aldrig hållit på att styla mitt hår, duscha, handtukstorka och skaka och jag är klar. Kan så vara att jag är lite bortskämd med ett bra hår, jag har haft samma frisyr i över 20 år.

Efter sommaren har jag lite längre hår än före sommaren och jag trivs bra med det, nu är det så långt att jag kan sätta upp det i en knut, bra när man har en dålig hårdag.

Det var Jennifer Grey i dirty dancing 1987 som inspirerade mig den frisyr jag fortfarande bär. Och när jag letade runt efter en bild på Jennifer hittade jag en på henne idag 60 + och hon ser fortfarande smashing ut, och håret är fortfarande lockigt. Ingen jämförelse mellan mig och Jennifer i övrigt…

Idag var jag hos bästa frisören Sanna
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram