I fredags packade vi bilen med sillsallad, hemmagjord senap, julöl,snaps och julklappar och åkte till mamma för att fira en liten för-jul med korvstoppning. Vi åkte förbi Örebro där vi lämnade av Molly till Hanna som skulle vara hundvakt, skönt att vara hundfri ibland. Solen gick ned och vi körde genom ett Sverige med en fantastisk rosa himmel, vi bara satt och ohade och ahade hela vägen till Ulricehamn. Det är så härligt att komma hem till mamma och träffa syskon och respektive vi trivs så bra tillsammans och har så himla trevligt och roligt. Att mamma har en stor lägenhet med extra rum i källaren som man kan hyra gör ju att det blir enkelt och bekvämt att hälsa mamma när man är många. I morse åt vi en god frukost med rester av vårt goda julbord och denna vackra mån-nedgång, mamma har bästa utsikten över sjön Åsunden.

Och resan tillbaka var lika vacker som nedresan då vi körde genom den vackra Ätradalen med ett vackert frostlandskap, ni som åkt genom Ätradalen vet hur vacker det är med vackert kultur- och naturlandskap sina små kullar , omväxlande landskap med intressanta åsformationer med fina enbuskar.

Nu är vi tillbaka efter en fin helg hos mamma med mycket nytankad energi, jag har rakat Molly inför julen så nu är hon julfin.
Vi vet fortfarande inte var vi kommer att fira julen, i Norge eller Sverige…. Anders bestämmer åt oss i morgon.
Om det blir Norge överlämnar jag all julplanering till Anders och tar med mig längdskidorna och checkar ut från julfixandet och går på tur i stället. Är vi kvar
hemma så fixar jag allt som vanligt, förutom julgranen som jag överlåter till Anders och ungdomarna, vi får se imorgon hur det blir.

En vacker utflykt till Ulricehamn
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram