När man har barn som håller på att flytta hemifrån så blir man inspirerad av bra exempel på mindre lägenheter som är fint inredda. Du behöver inte bo stort för att uttrycka dig, du kan bo litet men ändå med en inredning som beskriver din smak och stil. I den här lägenheten har man skapat en sovalkov av en svart stålvägg med glas i . Sovalkoven är precis så stor att det får plats en säng men inte mer. Med hjälp av vita linnegardiner kan man stänga om sig när man skall sova. Vardagsrummet är inrett i i en ljus palett med persikofärgade accenter vid väggen utanför sovloftet. Det finns till och med plats för ett litet skrivbord, ett måste i dessa dagar…..

Lägenheten har 1 ,5 rum och kök och är på 36 kvm.
Lägenheten är stylad av  Grey Deco, fotograferad av Anders Bergstedt för Alvhem
Du hittar lägenheten här.

Inreda på liten yta
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram