Midsommar på Strömskär brukar firas i 3 steg, först själva midsommarafton som jag beskrev i förra inlägget och sedan midsommardagen då den årliga fotbollsmatchen mot vår grannö Tidö-Lindö. Och när vi kommer tillbaka till sommarhuset från matchen brukar våra vänner anlända i sin fina båt från sitt midsommarfirande på Tidö-Björnö och vi tar tabberas på resterna av midsommarmaten. Men i år hann vi inte med fotbollsmatchen för vi skulle hem och förbereda oss inför vårt sista äventyr i vår fullspäckade Juni-månad. Vår vänner är för närvarande mellan-båtar, de har beställt en ny Bavaria från Tyskland och den skulle vara redo att tas i bruk efter midsommarhelgen. Faktiskt har vi bokat in oss på några dagars segling på deras nya båt, det skall bli spännande.

Den nya båten går tyvärr inte in till bryggan om vi inte muddrar…

På den andra bilden ser ni Hanna och Evana kommer springande, de skulle väga upp den manliga sidan som dominerade vis majstångslyftningen…. Det gick väl sådär kan man väl säga, se bild 3 och 4, ha,ha….

Och angående fotbollsmatchen, Strömskär skulle försvara bucklan, och det gjorde dom hörde jag på omvägar så bucklan är tillbaka på Ön.
Laguppställning på midsommarafton, ser ni konturerna av ön på det fina matchstället.

Midsommar en trestegsraket
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram