Jag lämnade stora kameran hemma och bjuder några mobilbilder från helgen.
Vi bodde över på en herrgård och utsikten från vårt fönster var denna vackra lindpark.

En annan fin utsikt som är från min systers hus där festen gick av stapeln. Festen som var en kombination av oktoberfest och 60-års fest, mycket umpa,bumpa, goda korvar, gulaschsoppa värmd över öppen eld, tävling vem som kunde hålla ett ölkrus fyllt till bredden på rak arm, musikquiz… Min syster och svåger vet hur man har bra fester.

Gänget från Västerås tillsammans med Jubilaren, grattis Oystein till 60-år.

På vägen hem körde vi av E18 och letade oss in till Sjötorp och Cafe Baltzar som är början av Göta Kanal och ligger Norr om Mariestad vid Vänerns strand . Vi tog en lunch utomhus vid första slussen av totalt 58 slussar i den 19 mil långa kanalen från Vänern, över Vättern (Forsvik till Mottala) och vidare genom sjöarna Boren och Roxen, och ut i Östersjön vid Söderköping. Sjötorp var jättemysigt och vi gjorde en lite sightseeing och tittade på slussarna, de fina båtarna och den fina omgivningen.

Att köra av huvudvägen och vara lite nyfiken
Märkt på:        

En reaktion på “Att köra av huvudvägen och vara lite nyfiken

  • 2022-09-25 kl. 17:57
    Permalänk

    Men åh vilken fantastisk utsikt från din systers hus!!! Och vilken otroligt pigg och vacker mamma du har :D! Var det hon som fyllde 60 ;)… Mvh Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram