Fick en sån härlig pyjamas/longewear i julklapp som jag tassar runt i här hemma och myser av allt det juliga i huset. Julafton kan ju vara lite hektiskt även om man som vi firar med lilla familjen. Startade julafton med grötfrukost och skinksmörgås, därefter blev det en fin promenad på Asköviken med Kalle och Hanna, vilket fantastiskt väder. Väl hemma blev det kaffe och en julig mjuk pepparkaka framför brasan. Kalle fick sina presenter och Hanna körde hem honom och hämtade Ola som hämtat sig så pass från influensa/covid att han orkade hänga med oss på julafton. Vi körde rimstuga framför brasan med lite julgodis och juldrink.

Årets julgran pyntad av mr Aabakken himself.

Som sagt vad så njuter jag av juldagen som är lite mer kravlös än julafton, ikväll njuter vi av julbordet igen, det brukar ju smaka bättre dagen efter. Hanna är hemma till på tisdag mysigt att fira jul med våra vuxna barn om några år kanske de vill fira sin egen jul.
Imorgon skall vi hjälpa Ola att städa hans lägenhet han har varit redigt sjuk av influensa eller covid och bad om hjälp och vi tycker om att hjälpa våra barn när de behövs, glada att de ber oss om hjälp. Sedan börjar jag jobba igen, det blir en tuff jobbvecka med mycket som skall vara klart inom de närmsta veckorna, men det tar vi då nu njuter jag lediga mellandagar…..

Pyjamsdagar
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram