En kväll med rosa himmel och Mälaren ligger blank, jag strosar runt i min trädgård och vill inte gå in. Havsörnen passerar ute på fjärden gyllenfärgad av solens sista strålar, en motorbåt ligger rätt över vid Tallskärs norra udde för att få med sig solnedgången. Det blev en PW på 7 km med efterföljande dopp, första för i år.

Vår brygga med den allt mer sneda stenkistan som hänger med, det var 12 år sedan vi byggde den se här. Det är mycket is som trycker på på vår lilla stenkista så jag tycker den har skött sig bra ändå. Bryggkonstruktionen har jag tänkt ut, man är väl inte Ingenjör för intet.

Och går man längst ut på bryggan kan man se in till Västerås.
Man kan ana Västerås skyline med Domkyrkan, Skrapan och Stadshustornet.

Imorgon kommer Anders hem från Norrland så då får jag flytta hem till stan igen. Det har varit fina dagar här ute med båtpendling till jobbet i stan men nu längtar jag efter Anders. Vi kommer ut på lördag igen för då har vi arbetsdag och skall städa ön inför midsommar. Och det måste ju vattnas mycket nu när det är så torrt. Rosorna blommar vackert, bästa att fota innan rådjuren äter upp alla blommorna.

En junikväll då man inte vill gå in
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram