Med flera lager myggmedel och heltäckande klädsel for jag ut till ön för att klippa gräset och se till robotgräsklipparen. Nu förstår jag hur de har det i nedre Dalälven, detta är inte helt bekvämt. Men nu har jag klippt gräset och fått igång robotgräsklipparen som har krånglat på senaste tiden. Nästa detalj jag skall byta ut är laddstationen, kanske den fick kortslutning av allt regn under Stormen Hans.
Men här inne i Sommarhuset är det ialla fall myggfritt….

Nu är det snart dags att börja plocka in utemöblerna, ta in bryggan, städa ut frys och kylskåp, packa ned täcken och kuddar i plastbackar, rengöra hängrännorna och stänga av vattnet. Men än kan vi få några fina helger här ute om myggen försvinner.
Här i Gamstugan är det för evigt sommar…

Ett lite enklare hemmakontor idag, är jag en digital nomad?
Digitala nomader är människor som är platsoberoende och använder teknik för att utföra sitt jobb och lever en nomadisk livsstil.
Digitala nomader arbetar på distans, distansarbetar snarare än att vara fysiskt närvarande på ett företags huvudkontor eller kontor.
Ja kanske inte just det där med nomadisk livsstil men jag kanske kan kalla mig digital nomad nu under 3 veckor innan nya kontoret är klart

Trotsade myggen och besökte mina små sommarhus
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram