När sommaren kom tillbaka med över 20 grader bestämde jag mig för att det var läge för att byta ett hemmakontor i stan mot ett dito på Ön. När jag kom ut till ön efter den korta båtturen över Strömmingssundet så blev jag positivt överraskad av att gräsmattan var fint klippt, robotgräsklipparen har tydligen bestämt sig för att uppföra sig lite bättre eller så har grannarna hjälpt till att få den på bättre tankar.
Efter att ha riggat upp datorn och jobbat några timmar tog jag en fikapaus då jag gick en runda i trädgården och knippsade några dahlior som fortfarande blommar fint.
Det är trevligt att jobba med en fin blombukett på skrivbordet aka matbordet.

Dahliorna har verkligen trivts i den nya stenrabatten som jag färdigställde i våras. Och med allt regn som kommit under juli och augusti har de inte lidit av vattenbrist som kan ske då det blir för långt mellan besöken på Ön.

Hanna fick sin Psykologlegitimation i måndags och i tisdags var hon med på TV, se här, snacka om en flygande start i sin karriär som Psykolog.
Grattis Hanna och jag citerar Ingemar Stenmark, “ju mer jag tränar ju mer tur har jag…..”
Jag är så imponerad av min dotter och hennes kille Kalle så drivna, energiska och fokuserade.
Det är så roligt att följa med er både tyngdlyftningen, studier och yrkeskarriärer.

Min bloggplats med bästa utsikten, änderna börjar samlas för natten på bryggan och snart kommer hägern som också gillar vår brygga nattetid.
Man kommer nära naturen här ute på ön.
Myggnätet på plats, öppna fönster är ett måste när sommaren
kom tillbaka. Undrar om jag vågar mig på ett morgondopp imorgon innan jobbet, antagligen inte men plötsligt händer det….

Sommaren kom tillbaka
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram