Jag tror att det är roligt att baka bara för att det går så bra just nu, jag lyckas med allt jag bakar. Idag gjorde jag grytbröd som blev helt perfekt, vi åt några skivor till pastamiddagen och resten skivade jag upp och fryste. Perfekt att skiva brödet innan man fryser det då kan man ta fram så många skivor man behöver.

Här finns receptet på grytbrödet som är både enkelt, skall bara knådas en gång, och är jättegott.

Helgen har varit lugn och skön med härligt häng vid öppna spisen med Ola både på fredag och lördag. På lördag åt vi kalkon med potatismos, tranbärssylt, honungsglaserad brysselkål och en sås gjord på sky från stekningen av kalkonen. Mums, kalkon kan vara något av det godaste jag vet. Jag fick upp granslingan vid entren så nu fattas bara lite fluffig snö för att komma i rätt stämning. Idag åkte jag runt och hämtade paket, läs julklappar, jag beställt från nätet och så har jag hunnit med att gå en lång PW, en soft härlig helg helt enkelt….

Det är roligt att baka bröd
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram