Vad fint det blev ute med all fluffig nysnö, jag hade tröttnat på all ful is som som täckt marken de senaste veckorna. Nu blev det vacker vinter igen, me like.
Så här ser det ut hemma på min gata i stan just nu.

Man måste ju verkligen gilla den här vintern, kyla, snö, blå himmel och sol vad mer kan man begära. Och så skottade jag uppfarten i 45 minuter, bästa styrketräningen när det var för moddigt för min vanliga PW. Nu skall vi snart mumsa på de här godingarna så fort Anders kommer ut från sitt hemmakontor.

Det blir en kombinerad alla hjärtans dag semla.
Fyllde på fågelbordet idag, jag har varit lite dålig på att fylla på frön i år så småfåglarna har övergett mig.

Nu skall jag packa för en lite tripp till mamma. Jag tar med mig skidorna de har så fina skidspår i Ulricehamn.

Fettisdag och fluffig nysnö
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram