Idag fyller Anders år och vi firar det i 3 steg, första steget består av en god frukost med nybakta scones, smoothie och goda ostar. Hannas födelsedagspresent, steg 2, var en utelunch på Ängsö med grillad korv med goda tillbehör, bostongurka, räksallad, rostad lök, senap och ketchup. Dessert med morotskaka och varm choklad, solen kom fram och värmde oss tillsammans med en härlig eld. Vi gick Prästgårdsrundan först och intog lunchen i kyrkviken.

Vilken bra ide det där med att packa god lunch och äta ute i det fria. När barnen var små gjorde vi det hela tiden, denna gång var det Hanna som tog initiativet och det var en superide. Att sitta där framför elden med solen i ansiktet och mumsa på en god grillkorv, bland det bästa… Nu skall jag bli bättre på att packa goda luncher på våra utflykter.
På väg hem gick vi igenom Ängsös fina trädtunnel som fick bli inramningen för veckans fotoutmaning. Fotoutmaning #11, fyll ramen. Genom att använda fyll är en ram ett bra sätt att isolera ditt ämne och skapa intresse för ditt foto. Ramen i detta fall är trädtunneln..


Steg 3 blir middag med hela familjen på Västerås äldsta restaurang, DiSpagna.

Anders födelsedag firas i 3 steg
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram