Jag följer Funkiskök på Instagram och blir så taggad på ett nytt kök så fort deras fina kök flimrar förbi i flödet. Kanske ett nytt kök står på tur när det kommer till nya projekt här hemma. Jag föll för Funkiskök Original med färgkod S 2010-G80Y på luckor och lådfronter och S 0500- N på stommen som är standardkulör . Handtagen heter 1353-96 förnicklad.

En öppen hylla är en fin detalj i köket och skapar en bra och lättåtkomlig förvaring.

Vad säger du Anders, är detta vårt nya projekt?

Förutom den lindblomsgröna skulle jag kunna tänka mig varmvit, ljusblå eller ljust varmgrå.

Detta inlägget är förtidsinställt och just nu är jag på väg mot Stockholm, Hotell Diplomat och en konsert med Lisa Ekdahl på Cirkus.
Konserten är en födelsedagspresent från min bror och Svägerska.
Middagen intar vi på hotellet och sedan promenerar vi till Cirkus, härligt med ett Stockholmsbesök.

Att få drömma om ett nytt kök och en konsert
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram