Att vakna till solsken och en makalös vy mot Mälarfjärden, inte mycket som slår det. Som vi har väntat på den här dagen, värmen och solskenet och idag förverkligades mina drömmar. Det skall bli spännande att se hur många dagar som denna vi får framöver…. Och hur mycket vi har hunnit med, fått igång robotgräsklipparen, klippt rosorna, lagt i lillbåten med rampen, fått besök av killen som skall påla vår nya brygga, hissat upp bryggdäcket som säckat lite efter vintern, reparerat stenkistan och börjat bygga upp landgången som kraschat under vintern, satt ut bojen, satt ut det mesta av utemöblerna….

Och allt detta iklädd endast shorts och t-shirt, skinnet blossar ordentligt och kroppen känns trött efter många steg i trädgården.

Den här dagen går upp på topp 1 listan den här sommaren, hoppas att det kommer fler dagar som denna.
Men det gäller att passa på, imorgon skall det bli kallt och regn…

Vilken dag alltså
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram