Vi är så nöjda med vår nya fina bokhylla som blev finare och bättre än förväntat. Mälardalens Finsnickeri har varit så bra och hjälpsamma under hela processen, Micke som kom med förslag om utformning och färg samtidigt som han lyssnade på våra idéer. Simon som skapade ritningen och även snickrade och monterade bokhyllan på ett konstruktivt och smidigt sätt. Vi är så nöjda med både resultatet och processen. Igår kväll började vi kånka böcker från gästrummet. Anders ville sätta in böckerna så att det blir i “rätt” ordning. Vi kommer att flika in lite prydnadssaker och en lampa som jag beställt.

Och man måste ju bara älska bra hantverk. Se hur fint hyllan smiter åt mot taket.
Spotlighten är inte inkopplade än, elektriker kommer nästa vecka.

Böckerna kommer att blandas med några utvalda saker som Vera Haijs keramik och en lampa ,Svamplampan Flowerbud, som jag klickat hem.

Snart skall vi rulla ned på stan och titta på parkour som är en gren under SM-veckan. Så kul att ha SM-veckan i Västerås, bästa reklamen för vår fina stad.

Böckerna har börjat flytta in
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram