En helg med fantastiskt väder.
I fredags kväll åkte vi ut till Strömskär, dottern +kompis och jag, maken kom senare som vanligt. Dottern och kompisen badade, dök från bryggan det händer inte ofta i September. Vi åt hemgjord potatissallad med svenska äpplen, purjolök och potatis i jättegott. Till detta grillad karre gott gott vi som har lärt oss indirekt grillning på gamla dagar.

Stjärnhimmeln var fantastisk vi var ute och tittade tillsammans med grannen. Och kan man tänka sig han hade läst min blogg vad glad jag blev.
Sonen sov över hos en kompis och när jag ringde för att kolla läget var de på fest, man hänger inte med längre. Inte visste jag att han skulle på fest…

På lördag var maken tvungen att jobba men mellan jobbningen hann han med att frakta ut massa material till vårt trädäck. Själv skjutsade jag dottern på friidrott och var lite hjälptränare där. Sedan handla och fixa en lasagne till middag.

På söndag gick jag och maken upp tidigt och stack ut till stugan för att ta upp bryggan och bygga på trädäcket. Maken badade frivilligt efter bryggupptagningen.

Grannarna satt upp denna fantastiska friggeholk undrar om det vet att man får ha max 15 kvadratmeter….

Arbetshelg

En reaktion på “Arbetshelg

  • 2009-09-21 kl. 10:16
    Permalänk

    Fin holk

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram