Nu känns det att hösten är här.

Efter en hektisk vecka så behövs det några dagar för att hämta andan. Det var meningen att jag skulle hoppträna 1,5 timmar i fredags men jag kände att krafterna inte räckte till. Det blev en lugn fredags kväll med Taccos och tidig sänggång.

På lördagen var maken ute vid stugan och tog in sommarvattnet och lade några plankor på trädäcket som nästan är klart nu. Dottern var på friidrott och satte personligt rekord i höjdhopp 1,16 en höjning på 10 cm. En ökning som inte bara kan förklaras med att hon har växt på längden. Sonen och jag passade på att gå på stan och köpa en födelsedagspresent till kvällen överaskningskalas.
På kvällen var vi på kalas och presenten blev mycket uppskattad till min stora glädje, färgerna var perfekta…

Dotterns skörd av trattkantareller, numera torkade och frysta i väntan på att bli huvudingridiens i någon sås.

Idag söndag blåser det för mycket för att åka till Strömskär så jag tar det lugnt och bloggar lite. Barnen är på några aktiviteter, sonen och dottern gör något tillsammans det är bra.
På torsdag skall vi trimma Molly, kanske är dags…..
Höst
Facebook
LinkedIn
Instagram