Nu när vi blivit med hund strövar vi omkring i skogen mycket mer än förrut. Hösten har varit helt fantastisk med torra och fina stigar. Nu är det lite kletigare och kladdigare ut. Molly brukar få duscha lite när hon kommer hem. Idag var det lite vitt på marken och -1 grad ute. Vi gick en nyupptäckt runda som mest består av upptrampade råddjursstigar.

Det blev lite julshoping på stan och några timmar på jobbet också. Maken stod för middagen det blev revbenspjäll med julmarinering jättegott. När han skulle göra såsen skulle han ha lite Madeira men det hade vi inte hemma så han tog, tvärs emot mitt råd, lite calvados. Allt var jättegott men vi skippade såsen……. Man tager vad man haver sa Kajsa varg och min make.
Söndags promenaden

En reaktion på “Söndags promenaden

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram