Jag bestämde för att njuta det vackra vädret under fredagen. Jobbade fram till lunch och sedan drog jag på mig sommarshortsen, knöt upp min blåvit-randiga arbetsskjorta i midjan, solbrillerna på näsan och sedan gränslade jag min bruna skepshultspringare. Rullade ut från Ormberget mot friheten som glimmade där ute på Mälaren, trampade förbi villaområdet Hammarby Stadshage där dofterna från de fina villträdgårdarna nästan var överväldigande. Turen från huset i stan till bryggan där vår båt ligger tar lite drygt 1 timme, perfekt motion för mig som fuskat lite med träningen efter min långa förkylning.  Att kunna ta cykeln till sommarhuset det är frihet det. Väl ute på ön blev det lunch på bryggdäck och lite efterlängtad tid i solen.

Jag påbörjade projekt bryggstaket som det kommer fler bilder från senare. Jag startade projektet och Anders avslutade det. Så började jag med den andra madrassen i min hemmagjorda soffa, kan väl säga att jag blir halvnöjd med det projektet. Kanske skall inhandla en riktig soffa till Andersstugan. Så fixade jag lite med mitt land utmed kortsidan på gammelstugan där jag planterade klematis, klätterros, buskrosor och lavendel i höstas, de tar sig jättebra men behöver vatten det är ju väldigt torrt i markerna. På lördag eftermiddag åkte vi hem till stan för Hanna skulle komma hem från sitt träningsläger i Portugal klockan 03 på natten och då ville vi hämta henne från Bussen vid hallen och se till att hon kom hem tryggt.

Ormbunkarna börjar rulla upp sig, jag gillar verkligen ormbunkar.

Titta vad fina de är.

Molly vill ju också vara med.

Det röda sovrummet kommer snart att få sig en uppdatering. Hannas gamla säng kommer att få flytta in.

Och så hann vi med att fixa lite här hemma också, solsegel på plats.

Och där har vi ju Molly igen, vilken linslus.

En känsla av frihet
Märkt på:
Facebook
LinkedIn
Instagram