Återanvända är bra. Idag har vi fraktat ut sängen Hemse till sommarhuset, det var lite mäckigt men gick över förväntan. Jag köpte sängen för säkert 8 år sedan då jag gjorde om Hannas rum. Då bodde vi på Örtagården och det såg ut så här.

Ljusblått, rött och vitt var mitt tema den gången. Överkastet var egen design.

I huset i stan som vi flyttade till för snart 4 år sedan fick sängen hänga med.

Här gick färgsättningen mer i grått och vitt, sängen förvandlades till en 1.2 säng.

Sedan tyckte Hanna att hon ville ha en liten mer vuxen säng så då åkte sängen ut i förrådet där den har stått tills idag. Efter en biltransport lastades den på båt och fraktades över Ingemars-sundet till sommarhuset. Här har den fått flytta in i gästrummet.

Vad tycks? Rött och vitt denna gång och jag tror att detta blir sängens slutstation. Det kommer att fixas lite till här inne innan jag är nöjd, någon slags tavla och en uppdatering av gardinerna som har tappat färgen lite.

Vem skulle inte vilja sova här inne?
Nu skall jag fixa en Jansons frestelse till Kristi Himmelfärdsmiddagen, mums.

Slutstation
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram