När jag gick på gymnasiet så var uniformen på vår skola, dockside skor, lammullströja och Levis 501:or.
Häromdagen hittade jag ett par 501:or på nätet, jag klickade hem dem direkt, naturligtvis var det inte exakt samma model som back then, mer “mom” modell som jag gillar med lite hög midja och knappgylf.

En härlig solig dag i ett rent hus. Igår hade vi 4 stycken som storstädade huset. Vi har haft lite strul med vår städfirma de har ställt in städningen med kort varsel, städtiden har samlats i en tidbank och igår var det dags att casha ut alla timmarna så nu är det rent och fint här hemma.

Lite lussebullar blev det idag med en långpromenad under jäsningstiden.

Inte så vackra men underbart goda och så luktar det så underbart i hela huset, nystädat med en gnutta saffran.

Ikväll blir det hemgjord pizza med hela familjen, mysigt.

501:or
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram