Vi gillar ju fönster jag och Anders. I vårt 50-talshus har vi originalfönster från 1959 dessa fönster släpper igenom en del kyla på vintern. Vi bytte ut några fönster på andra våningen då vi flyttade in, dessa fönster var i riktigt dåligt skick. I våras beställde Anders 3 nya fönster från Nordiska fönster. På nordiska fönster kan man beställa vilken storlek man vill och vilken ytterfärg man vill ha, då våra gamla fönster var brunbetsade valde vi en liknande färg till de nya. Från början hade Anders tänkt att anlita en snickare som skulle montera fönstren men vår snickare som vi har anlitat förut var upptagen ett halvt år framåt. Sagt och gjort jag gör det själv sade Anders….

Och det blev så bra, här är köksfönstret.

Hanna, Ola, vänner och jag hjälpte till att lyfta in fönstren som var ganska tunga men allt annat fixade Anders själv och det blev ju så bra.

Ser ju ut som om det alltid suttit där. Nu är det varmare i köket, jätteskönt.

Och titta vad fint han har listat Anders.

Vi åkte till Skultuna Julmarknad idag för att få oss lite julstämning, Anders köpte lite julmust. På vägen hem åkte vi förbi Gavel 25 och där hittade jag denna fina adventsstake med teakfot.

Igår gjorde jag farmors julsenap, mums med hårt bröd med julskinka och senap. Jag får nog göra några flera senapskok innan jul, den är ju så god. Receptet hittar ni här.

Nu blir det soffmys framför Vinterstudion, Charlotta Kalla slog ju Marit Björgen idag, härligt.

Fönster
Märkt på:        

2 reaktion på “Fönster

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram