Idag har jag pyntat inför 1:a advent. Nytt för i år är min retro adventsstake som jag köpte på Gavel 25 förra helgen. Jag gillar att köpa begagnat eller vintage som det heter nuförtiden. Det är vinn vinn, bra för miljön och så är den ju så snygg.
Och jag hann också med promenad med Molly och Hanna, lite ullkamning och trimning av en mycket ruffsig Molly, det blir en till trimning imorgon för att få henne att se lite mer  presentabel . Anders åker till Indien inatt och blir borta till slutet av vecka, bara jag och Molly här hemma nästa vecka.

Så här ser det ut när du kliver över tröskeln i vårt hus här på Ormberget,

Min favoritvinkel, det går åt mycket stearinljus i det här huset.
Här i mässingstakar inropade på Effekta Auktionsbyrå.

Stjärnor på rad i vardagsrummet.

Nu blir det ‘Så mycket bättre’.

Imorgon 1:a advent
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram