Vilken tid allt tar. Anders var en ängel och hjälpte mig att skruva upp gardinstängerna i sovrummet. Han är bättre på sånt det blir rakare och rätt från början liksom. Jag har alltid för bråttom och så blir det fel. Och så hade jag köpt för lite av de där små grejorna som gardinerna skall glida på så det fick bli en tur till IKEA. Men det gick så smidigt för vi hittade flera listiga genvägar i varuhuset, fort in fort ut. Vi passade på att titta till båten också när vi ändå var ute och körde, borstade av snö och såg till att presseningen låg kvar som den skulle. Och så hem igen och fortsatte med gardinuppsättning. Jag hann lägga upp två gardiner så two to go.
Jag har 2 gardiner på varje sida av fönstret nästan utmed hela väggen. Jag ville ha de ända upp i taket men taket lutar så det fick bli en kompromiss. Jag tog några bilder både med kameran, som kom hem från Norge förra helgen när Anders var där, och med mobilen. Jag får verkligen inte till några bra bilder med kameran nu för tiden, kanske dags att skaffa ett nytt objektiv, jag får läsa på lite om mitt objektiv. Men i alla fall första bilden tagen med min OnePlus mobil, den andra med min Canon.

 

Idag blir det lite mer gardinpyssel och så skall jag fundera ut om jag skall ha någon bänk framför sängen där man kan lägga kläder, eller några snygga krokar på väggen. Och så vill jag ha lite annat till sovrummet, snygga förvaringsaskar.
Hur snygga var dessa från PB Home.

Nu måste jag kila det doftar kaffe från köket.

Gardinerna uppe i sovrummet
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram