Jag älskar ju att umgås med mina barn fast de nästan är vuxna, men för mig är det värsta lyxen när de kommer och hälsar på oss föräldrar och vi kan umgås. Därför tror jag att våra föräldrar också gillar att spenderalite tid med oss (mig och Anders), och att vi kanske borde träffas lite oftare än vi gör. Men arbetslivet snurrar på och man prioriterar vänner och barn i första hand så därför blir det inte så ofta vi hänger med föräldrarna. Men nu har vi tillbringat lite tid med mina föräldrar och med Anders mamma och jag tror att de uppskattar att umgås med oss lika mycket som vi uppskattar att vara tillsammans med våra barn. Fast jag vet inte kanske man växer ifrån sina föräldrar och det är inte lika självklart att man skall gilla varandras sällskap lika mycket som när man var barn, kanske är det en naturlig process. Men jag har iallafall lyckan att gilla att vara tillsammans med mina föräldrar och med min svärmor.
Igår åkte vi hem från Norge och min svärmors fina hus som jag skrev om i förra inlägget, här.
Vi åkte direkt ut till Ö-n och svärmor fick sova över i det röda gästrummet. Idag tillbringade vi dagen på bryggan med en ljuvlig bris från Öster och lite skugga under parasollet, i år känns det som att bo vid medelhavet. Jag simmade 500 meter mellan bojarna som ligger utanför grannhusen och så blev det en kajaktur med ö-grannen Petra. En toppendag alltså.

Mamma och son.

 

 


Och nu tar vi semestern som den kommer, på lördag har vi vår årliga sommarfest här ute på Ö:n med picknick i båtklubbens lokaler och sedan dans till levande orkester. Det brukar alltid komma mycket folk till denna tillställning och i år är det mycket folk här ute så jag tror att det blir en hit.

Lyxen att få umgås med sina föräldrar
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram