Jag passade på att shoppa lite på Arlanda. Jag inbillar mig att det är lite billigare att handla på Tax-free men jag kan ha fel. Nåväl det blev lite uppdatering av make-up utrustningen. Jag tänkte prova Make Up Stores produkter som är relativt billiga jämfört med de stora drakarna. Det blev ett nytt läppstift, Peach Dream, en ny blush, Complex, och en borste.

Snygga förpackningar har de iallafall, bilderna tagna med min mobiltelefon OnePlus.

Och samma mönster på läppstiftet som på förpackningen, snyggt.

Borsten kändes tjock, mjuk och lyxig.

 

Tänk vad lite blush och läppstift gör….

 

Och jag kan tala om att det är lite för varmt här i Mannheim, igår var jag ute med mina kollegor och spelade minigolf med efterföljande middag, jag trodde jag skulle smälta bort.  37 grader i skuggan lite för mycket för mig. Idag hade jag mina linnebyxor och linne är bra att ha när det är varmt, så svala och sköna.
Men här på mitt hotellrum är det skönt med en AC som går på högvarv.

Lite shopping på Arlanda
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram