Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhlens

 

På övervåningen har vi två små gästrum som behöver piggas upp lite. Jag skulle vilja att de skall vara inbjudande och vilsamma.
För det ena rummet tänker jag mig denna stil i rosa,grått och lite taupe.

Rosa pläd från Himla

Rosa kudde Ceannis

Grå kudde Ceannis

Taupe matta Classic Collection

Påslakan från Beach House

Överkast Oliver

Tavla från House Doctor

Väckarklocka i guld

Sänglampa från Markslöjd

Stol Nicki

Sängbord Elmer

Påslakan från Beach House

Jag tänker behålla en del saker som redan finns i rummet, sängen en väggspegel och en byrå som passar bra in med de ovan valda färgerna. Man kan ändra mycket med textilier. Ett par nya gardiner blir det också, jag ser fram emot hösten när man kan börja pyssla lite inomhus.

 

 

Gästrum behöver piggas upp
Märkt på:                
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram