Det år så kul att ha något att se fram emot, och i November smäller det. Just November är så bra för då åker man när det är som mest trist med vädret och så kommer man hem lagom till advent. Vi har bokat in oss på The Ravenala Attitude på Mauritus, det var ju meningen att vi skulle till Kuba men det blev så dyrt och krångligt. Kuba verkar inte vara redo för turister än.
Här är lite bilder från vårt hotell och är det hälften så bra som det ser ut på bilderna är jag mer än nöjd.

Boendet ligger 1 minuts promenad från stranden. The Ravenala Attitude är ett 4-stjärnigt svithotell, som ligger skymt i en exotisk trädgård mellan Indiska oceanen och Citronfloden på Mauritius nordvästra kust.

 

Vi har bokat en svit med inredning i jordfärger, naturliga tyger och rotting, vilket ger en enkel men exotisk ö-atmosfär. Alla sviter har en balkong eller terrass samt luftkonditionering, minibar och plasma-TV.

 

 

Ravenala Attitude har 10 restauranger, alla med sin egen identitet, atmosfär och mat. Vi har valt All-inclusive så jag tror inte vi kommer att tröttna på maten. Det finns också flera barer med cocktails, drycker och kvällsunderhållning.

 

För avkoppling finns ett spa och relaxavdelning med massagerum, hamam och skönhetssalong. Du kan också koppla av i 2 utomhuspooler eller träna i gymmet. Andra aktiviteter som erbjuds är paddling, stand upp paddling (SUP), tennis, vindsurfing och vattengympa.

Vi bor på västra sidan av Ön så vi hoppas på magnifika solnedgångar.

Vad härligt att ha något att längta efter.

Följ mig
Bokat en resa till Mauritius
Märkt på:                

En reaktion på “Bokat en resa till Mauritius

  • 2018-08-06 kl. 07:26
    Permalänk

    Ser superhärligt ut! Vi är lite fega och vågar inte lämna vårt “vinnande koncept” dvs vi åker till det vi känner till; Thailand. Varje år sen 2005 har vi varit där, ibörjan var barnen med sen har vi även åkt i flera år med goda vänner. Dock har vi upptäckt att det är skönast att åka själva så det har vi gjort de senaste åren. I slutet på januari åker vi 3 v, kommer åka runt en hel del med start i Bangkok och sen vidare mot 3 öar för att sen avsluta i Bangkok igen. Föredrar små gemytliga hotell med barfotakänsla, så lite tvärtemot hur vi kommer ha det de sista nätterna i Bangkok- som du säger så otroligt skönt att ha något att längta till!

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *