Bestämde mig för att inte följa med till hyttan den här helgen. Det har varit lite för intensivt för min smak efter jobbstarten så jag kände att det var dags att ta en helg och ladda batterierna. Och var laddar jag mina batterier bäst, jo i sommarhuset.  Så nu sitter jag på Strömskär och bloggar och äter samtidigt till Nora Jones härliga låt Don’t know Why .
Passar bra till min lite melankoniska sinnestämning idag. Eftersom Anders har bilen i helgen bokade jag en bil via Anders jobb, de har en förmån där man kan boka en elbil under helgen för ett förmånligt pris. Man går in på Moveabout.se och bokar bilen i 48 timmar. Jag hade bokat bilen från 16.45 fredag till 16.45 söndag. Klockan 16.45 fick jag ett SMS som jag skulle svara på med ett pin-nummer. Då låses bilen upp, och jag kan plocka ut nyckeln från handskfacket och tuta och köra.

 

En Nissan Leaf, det är en upplevelse att köra en el-bil så tyst som att köra en golfbil.

Ensam på Ön idag med Anders i Norge och grannarna på Kreta, tur att jag har Molly.
Min snygga weekendbag och en markduk för mitt projekt den här helgen.

 

En fredagsbukett blev det.

 

 


Att bo under en ek under hösten är lite jobbigt med alla ekollon som ramlar ner på taket. Jag studsar till för varje litet ekollon  som ramlar ner på taket. Jag sover nog i Andersstugan i natt.
Och så har vi val på Söndag, så himla spännande eller vad man skall kalla det, det kommer nog att bli kaos efter valdagen det är ett som är säkert. Jag förtidsröstade i onsdags, som vanligt röstade jag för personlig valfrihet och att arbete och utbildning alltid skall löna sig, jag har röstat på samma parti sedan jag var 18 år.
Nu skall jag gå en runda med Molly om det inte börjar regna det ser lite mörkt ut.

 

 

Följ mig
Melankonisk fredag med Nora Jones
Märkt på:        

2 reaktion på “Melankonisk fredag med Nora Jones

  • 2018-09-08 kl. 08:11
    Permalänk

    Så himla smart med bilpool och framför allt att det är elbilar. Min man funderar också att gå med i en sådan pool med elbilar då vi har valt att bara ha en bil fast vi bor en bit utanför stan. Hoppas du kunde sova… Ha en fin dag. Kramisar Tina

    Svar
    • 2018-09-08 kl. 08:24
      Permalänk

      Ja det är helt perfekt, och så smidigt att boka. Vi har en bil men cyklar mest till vardags då vi bor centralt. Men då och då behöver man en extrabil och då finns moveabout.se. tack för kommentar , Åsa ♥️

      Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *