Hanna tycker att jag upprepar mig på min blogg och det kanske jag gör men här kommer ett nytt inlägg om Andersstugan. Det finns en del inlägg om denna fantastiska skapelse byggt av en man och hans fogsvans, se här.

Från plan till färdig stuga tog det ca 3 år. Stugan var tänkt som en gäst/ungdoms-rum och det har det fungerat som. Och i tillägg till det använder vi det som vårt vardagsrum/matsal. I och med att det är vikdörrar på två väggar kan man duka långbord ut på terassen mot sjön och då får man plats med upp mot 20 personer. Vi provade det när vi hade styrelsefesten för Strömskärs ekonomiska förening för 4 år sedan och det gick bra.

Vardagsrummet sett från däcket, bordet byggt och designat av Anders, trästolarna ärvda från Anders mormor och korgstolarna från IKEA. Dörren till vänster i bild leder in till en sovkabyss med 4 sängplatser.

Stringhyllan inropad på auktion, vägglampa från Ellos Home.

 

Färgerna i Anderstugan är vitt och grått, bilderna på väggen är fotografier tagna här ute på Ön, en havsörn och en mångata.
Rottingstolen inropad på Effecta Auktionsbyrå. Mattan från Rusta.

Vy från soffhörnan ut mot Norra Tallskär.

 

Det lilla köket som är design Anders A. Trappan kan fällas ned och leder upp på loftet som kan användas som extra sovplats.

 

 

 

Nu börjar det mullra ute, det skulle bli åska runt två-tiden enligt Yr. Nu får jag ta tag i mitt projekt blommlåda, hallvvägs igenom, bilder kommer imorgon.

Andersstugan favorit i repris
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram