Vad skönt väder det blev, 21 grader och strålande sol. Då passar jag på att besöka sommarhuset. Efter jobbet tog jag med mig Molly och åkte ut till Ön. Vilken underbar kväll, jag klippte gräset och sopade av bryggan som änderna lagt beslag på. Till helgen åker bryggan in för vinterförvaring till Solbryggan, den har legat längre än den bukar i år för det har varit fint väder och västliga vindar.

 

Nyklippt gräsmatta, min signaturbild,

Härligt rosa himmel över Västerås Fjärden med Ridön i bakgrunden, det var 6 veckor sedan vi paddlade Ridön runt se här.

Och därborta ligger vardagen.

 

I år är det verkligen lågt vattenstånd i Mälaren. När man åker in i kanalen till Solbryggan måste man hissa upp motorn annars slår den i botten. Och här på bilden syns det också kanske typ 30 cm under normalt vattenstånd.

Följ mig
Sommar igen
Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *